Овадиа

Ов'адиа (обожаватељ Јехова) (1 Цхрон 7: 3) - Аналог. Јоел, итд.

Библија. Стари и Нови завет. Синодални превод. Библијска енциклопедија. . арцх. Ницефора. 1891.