Са леве стране

с леве стране (Ген 14: 15, 2Пас 3:17, 2Пар 4: 6-8, Исаиах 9:20) - лево.

Библија. Стари и Нови завет. Синодални превод. Библијска енциклопедија. . арцх. Ницефора. 1891.