Нумберс 26: 20

А синови Јудини по својим родовима: од Схелах генерације Селин, из генерације Перез Перез, из Зархитес Ген. 38: 5

Библија. Стари и Нови завет. Синодални превод. Библијска енциклопедија. . арцх. Ницефора. 1891.