Наам

(плеасуре, преттинесс) (1 Цхроницлес 4 :. 15) - један од синова Калеб помиње у генеалогији Цхроницлес.

Библија. Стари и Нови завет. Синодални превод. Библијска енциклопедија. . арцх. Ницефора. 1891.