Гесхен

Гесх'ан (1 Цхроницлес 2: 47.) - један од синова (деца) ЈахДаи из племена Јуде.

Библија. Стари и Нови завет. Синодални превод. Библијска енциклопедија. . арцх. Ницефора. 1891.