Фува, Фоик

: а) (1 Цхроницлес 7: 1), други од четворица синова Иссацхара. б) (судија 10: 1) оца судије Фола из племена Исашар.

Библија. Стари и Нови завет. Синодални превод. Библијска енциклопедија. . арцх. Ницефора. 1891.