Ефрона планина

ефр "Она је планина (Јосхуа 15: 9) - планина или планине (планински терен) на граници земаља Јуде и Бењамина, очигледно источно или сјевероисточно од Јерусалима.

Библија. Стари и Нови завет. Синодални превод. Библијска енциклопедија. . арцх. Ницефора. 1891.