Билга

Б'илга (стидљивост, стидљивост) (1 Цхрон 4: 29) - аналог. Адем (Баал 15: 29 Баал је именован, а у Навалу 19: 3 - Вала).

Библија. Стари и Нови завет. Синодални превод. Библијска енциклопедија. . арцх. Ницефора. 1891.