4 Кингс. 19: 13

Гдје је краљ Хамат и краљ Арпада и краљ града Сепхарваим, Ена и Иба?

Библија. Стари и Нови завет. Синодални превод. Библијска енциклопедија. . арцх. Ницефора. 1891.