1Пар. 11: 30

Магараи оф Нетофахан; Исцелио, син Баане, Нетофат; 2 Свет. 23: 28

Библија. Стари и Нови завет. Синодални превод. Библијска енциклопедија. . арцх. Ницефора. 1891.