1Пар. 10: 11

И сав Јабеш Гилеад чуо шта су Филистејци учинили Саулу. Суд. 21: 8 1 Свет. 31: 11

Библија. Стари и Нови завет. Синодални превод. Библијска енциклопедија. . арцх. Ницефора. 1891.